ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για τη Θεσσαλονίκη

Για παραγγελίες άνω των 40€ στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης η παράδοση είναι δωρεάν με ACS Courier. Στο πολεοδομικό συγκρότημα ανήκουν οι περιοχές που βρίσκονται εντός της εσωτερικής περιφερειακής οδού. Εξαιρούνται είδη με μεγάλο όγκο και βάρος όπως χαρτί Α4 φωτοαντιγραφικό, χαρτιά μηχανογράφησης, χαρτοταινίες ταμειακών μηχανών, ετικέτες, κλασέρ, πίνακες ανακοινώσεων. Σε αυτά τα είδη η παράδοση μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με δικό μας μέσο.

Αποστολή με Courier  

Για παράδοση εντός πόλης Θεσσαλονίκης η χρέωση είναι:

 3€ για δέμα έως 2 κιλά

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€

Για αποστολή προς τους υπόλοιπους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της ACS Courier, με παράδοση εντός 2-7 εργάσιμων ημερών η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής:

3,50€ για δέμα έως 2 κιλά

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€

Παράδοση με δικά μας μέσα εντός Θεσσαλονίκης

Για παραγγελίες κάτω των 40€

Οι αποστολές εντός πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με δικά μας μέσα, θα έχουν χρέωση 5€.

Στην περίπτωση μεγάλων / ογκωδών δεμάτων ή σε όροφο, η παράδοση και η χρέωση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Με μεταφορική εταιρία

Στην περίπτωση μεγάλων / ογκωδών δεμάτων, οι αποστολές εκτός Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες και χρέωση (κατ’ εκτίμηση) 5€ ανά δέμα διάστασης 60x40x60cm και βάρος εως 7kg.Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία πρέπει να έχει εξοφληθεί πριν την αποστολή. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος μεταφορικών πριν γίνει η αποστολή των προϊόντων και οποιαδήποτε χρέωση. Τα δέματα δεν παραδίδονται σε όροφο. Σε περίπτωση που, με ευθύνη του παραλήπτη , δεν πραγματοποιηθεί επιτυχής παράδοση, το κόστος επαναποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Παραλαβή από το χώρο μας.

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημα.

Για την παραλαβή από το κατάστημα, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε λάβει email ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Οι μη εξοφλημένες παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες στο κατάστημα για 7 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, ακυρώνονται αυτόματα.